Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Zelf eigen website bouwen

Een eigen website maken en hosten was nog nooit zo makkelijk.

De mogelijkheden op een rij.

  1. Uw eigen website bouwen met webbouw programma Sitebuilder

 met hosting van Watsnel.nl. U maakt met Sitebuilder snel een eenvoudige site zonder enige kennis van HTML en programmeren. U vindt Sitebuilder geheel gratis bij de pakketten Mijnwebsite en Mijnwebsite Plus.
     
  2. Uw eigen website bouwen met uw eigen software zoals Dreamweaver, Rapidweaver (alleen voor de Mac) of met een eigen geinstalleerd CMS (Content Management System) of Ecommerce pakket zoals Wordpress, Joomla!, Drupal, Magento of osCommerce. U kunt dit bereiken door te kiezen voor het pakket Mijnwebsite Pro.
     
  3. En als u aan de slag wilt met het Content Management System (CMS) Wordpress, Joomla!, Drupal of met de E-commerce pakketten Magento en osCommerce dan kunt u ook kiezen voor de Watsnel pakketten waar deze software al helemaal is voorgeinstallleerd.


Alle pakketten op een rij voor u om ze te vergelijken:

Onze basispakketten

Onze CMS pakketten

Onze Webshop pakketten

Mijn Website Plus

Mijn Website Plus

Met Mijnwebsite Plus heeft u het meest gekozen pakket in handen. Meer schijfruimte en dataverkeer voor uw website en genoeg ruimte voor een behoorlijk grootte website. Met het Mijnwebsite Plus pakket heeft u tevens de beschikking website bouw pakket Sitebuilder.

Mijn Website Wordpress

Mijn Website Wordpress

Met het Mijnwebsite Wordpress pakket beschikt u over één van de meest gebruikte content management systemen en bouwt u snel een professionele website. In dit pakket is Wordpress al helemaal geïnstalleerd en kunt er direct mee aan de slag.

Mijn Website Magento

Mijn Website Magento

Met het Mijnwebsite Magento pakket heeft u een compleet pakket in handen waarmee een professionele webwinkel kunt bouwen. In dit pakket is Magento al helemaal geïnstalleerd en kunt u er direct mee aan de slag.