Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Hosting Sitebuilder

Sitebuilder is een uitstekende tool waarmee u gemakkelijk een eenvoudige basis-website maakt. Bij Watsnel.nl schaft u voor maar een tientjes per jaar een hosting pakket aan waarbij u Sitebuilder gratis geïnstalleerd krijgt. Zo maakt u makkelijk uw eigen website, en is de hosting direct bij de prijs inbegrepen.

Maak uw eigen website met Sitebuilder

Sitebuilder is een prachtig programma voor wie zelf een eigen website wil maken en beheren, maar niet zoveel technische kennis heeft en geen raad weet met HTML. Sitebuilder maakt het maken van een simpele website uiterst eenvoudig. In slechts 5 stappen heeft u al een eigen website!

Hosting van uitstekende kwaliteit

Watsnel.nl is het adres voor goedkope en betrouwbare hosting voor scherpe prijzen; hosting voor kleine websites gemaakt met Sitebuilder, of grotere website gemaakt met bijvoorbeeld WordPress of Joomla!

Host uw Sitebuilder site bij Watsnel.nl

Maak dus uw eigen website bij Watsnel.nl, waar u alles vindt dat u nodig heeft om een eigen website te maken. Registreer uw eigen domeinnaam, bestel Sitebuilder en regel de hosting van uw website op onze betrouwbare servers. Zo makkelijk is het. Met onze hosting en het uitstekende programma Sitebuilder is uw website binnen een handomdraai online!