Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Wat is hosting?

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld.

Wat betekent het woord hosting?

Het woord 'hosting' is afgeleid van het Engelse 'host', wat 'gastheer' betekent. Hosting kan dus uitgelegd worden als het huisvesten van een website. Een webhoster is daarmee eigenlijk een gastheer voor websites!

Wat zijn de benodigdheden voor hosting?

Voor de hosting van een site zijn een sterke, betrouwbare computer met veel schrijfruimte en geheugen nodig en een nameserver waarop de informatie staat bij welke domeinnaam de bestanden op de server horen.

Hosting wordt gedaan door webhosting bedrijven, die een grote hoeveelheid servers hebben waarvan ze schijfruimte verhuren. Hosting wordt vaak geleverd in combinatie met mail en soms ook domeinnaamregistratie, maar kan ook zonder deze extra diensten worden geleverd.

Hosting bij Watsnel.nl

Watsnel.nl is het adres voor hosting tegen superlage prijzen. Dus wilt u een eigen website beginnen, of hebt u er misschien al eentje maar vindt u dat u daar teveel voor betaalt, koop dan één van de hosting pakketten van Watsnel.nl. Goedkope hosting van topkwaliteit, dat is Watsnel.nl.

Mijn Website

Mijn Website

Een eigen website beginnen kun nu heel eenvoudig met het Mijn website pakket. Dit pakket is voldoende voor een kleine website met email adressen.

Mijn Website Plus

Mijn Website Plus

Met Mijnwebsite Plus heeft u het meest gekozen pakket in handen. Meer schijfruimte en dataverkeer voor uw website en genoeg ruimte voor een behoorlijk grootte website. Met het Mijnwebsite Plus pakket heeft u tevens de beschikking website bouw pakket Sitebuilder.

Mijn Website Pro

Mijn Website Pro

Wilt u een grote website of webshop opzetten dan is Mijnwebsite Pro een uitstekende keuze. Met mogelijkheden om zelf Content Management Systemen en Webshop pakketten te installeren. Het pakket beschikt over 10 MySQL databases, 1,5 GB schijfruimte en 15 GB dataverkeer per maand.