Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Mijn Website osCommerce

Uw eigen professionele webshop met osCommerce

Mijn Website osCommerce

Uw eigen professionele webshop

54,95

Prijs per jaar (exclusief domein)

Schijfruimte 2 GB
Dataverkeer 15 GB per maand
Software Voorgeïnstalleerd
Mailboxen 1000
Meer specificaties bekijken

Bestellen

Maak uw eigen webshop met Mijn Website osCommerce

osCommerce is een uitstekende tool om zelf een eigen webshop met een winkelwagen te maken in een stijlvol, gestandaardiseerd lay-out. Mijn Website osCommerce biedt uitstekende webhosting voor uw webstore, met de osCommerce-software gratis geïnstalleerd en geconfigureerd.

Schaalbaar en geavanceerd

osCommerce is ontwikkeld op basis van de nieuwste technologieën, zodat uw webshop maximaal flexibel is en bijzonder snel de producten zal weergeven. Met osCommerce bouwt u zowel kleine webwinkels als compleet online warenhuizen inclusief betalings opties met b.v. Ideal, Creditcard, Paypal enz. osCommerce heeft een grote online community die elkaar ondersteunen in het werken met osCommerce.

Kies uit honderden professionele ontwerpsjablonen voor uw webshop

Voor osCommerce zijn via websites als Theme forest en Template Monster honderden mooie ontwerpsjablonen beschikbaar die u in een handomdraai kunt toepassen op uw webshop.

osCommerce voor een professionele webwinkel

E-commerce is een spectaculaire groeimarkt. Dit is dan ook het moment om een webshop op te zetten. Met osCommerce heeft u alle tools en mogelijkheden in handen om uw eigen internetshop te bouwen. osCommerce ondersteunt alle valuta en alle bekende betaalsystemen, zoals PayPal, Authorize, iDEAL en ChronoPay. Ook berekent osCommerce de verzendkosten en alle import- en export-belastingen tussen verschillende landen. Compleet en betrouwbaar.

Om te werken met osCommerce is enige programmeer-ervaring gewenst. Ter ondersteuning is er een brede gebruikers community die elkaar helpen met tips op fora, zoals op forums.oscommerce.nl.

osCommerce, open source software voor e-commerce

osCommerce is open source software, wat betekent dat de broncode in te zien is, zodat iedereen die dat wil verbeteringen en suggesties kan aandragen. De online e-commerce gemeenschap die op deze manier aan osCommerce bijdraagt, bestaat inmiddels uit meer dan 200.000 webshop-beheerders en web developers. Op die manier blijft osCommerce vooruitstrevend en blijft het voldoen aan de wensen van haar gebruikers.

Voorwaarden Mijn Website osCommerce

  •     Watsnel.nl is niet aansprakelijk voor het functioneren van de software en we geven geen support op deze applicaties.
  •     Watsnel.nl geeft wel support bij vragen over de installatie van de software. Vragen over het gebruik van de applicaties kunt u stellen via de forums op internet.
  •     Watsnel.nl is niet aansprakelijk voor het maken van uw backup, dit dient u zelf in te stellen en te controleren.

Waarom kiezen voor Mijn Website osCommerce?

Kwalitatieve webshop

osCommerce is één van de meest gebruikte shops ter wereld.

Vele designs beschikbaar

Uw design helemaal naar smaak aanpassing is geen probleem. Er zijn vele templates beschikbaar.

Uit te breiden

Doormiddel van plugins is de functionaliteit van osCommerce makkelijk uit te breiden.

iDeal ondersteuning

iDeal is het populairste online betaalmiddel in Nederland. Dus ook in uw shop.

Makkelijk te updaten

Vanuit osCommerce kunt u makkelijk uw webshop updaten zonder technische implicaties.

Statistieken

Wat kochten bezoekers waneer? U kunt het allemaal terug vinden op uw osCommerce Dashboard.

Overzicht van de osCommerce functionaliteiten

Wanneer u inlogt in uw eigen webshop, heeft u snel en eenvoudig toegang tot alle functionaliteiten. Het systeem kan volledig worden aangepast aan uw wensen. osCommerce is web-based, dus u hoeft verder geen software te installeren, maar gewoon direct aan de slag gaan.

Marketing en promotie tools

Flexibele coupons (prijs regels) voor specifieke gebruikersgroepen en promotie prijzen zijn in te stellen in het beheer deel van osCommerce.

Mobiel winkelen

Webwinkels die met osCommerce zijn met diverse addons/plugins ook te verwerken als webshops voor b.v. een Iphone. Naast deze special aanpassing zijn alle webshop ook te zien als normale webwinkel op een smartphone.

Webshop management

Beheer uw gehele website vanuit uw administratie dashboard. Inclusief taalinstellingen, uitbreidingen en A/B testen.

Afrekenen

Afrekenen in een osCommerce website kan op vele manieren zoals met Ideal, Creditcards, Paypal enz. Met diverse plugins is het eenvoudig deze betaalmanieren op te zetten en actief te maken.

Bladeren door producten

Uw producten kunnen een uitgebreide omschrijving krijgen en meerdere afbeeldingen bevatten.

Bestellingsbeheer

Handel alle geplaatste bestelling af vanuit uw osCommerce dashboard. Hier regelt u ook de verzendingbevestiging en factuur.

Mijn Website osCommerce

Uw eigen professionele webshop

Bestellen

Overtuigd? Wacht niet langer en bestel nu Mijn Website osCommerce voor maar €54,95 per jaar!