Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Support

Wij helpen en adviseren u graag verder

Welkom op de supportpagina van Watsnel.nl. Hier vindt u alle mogelijkheden om contact met ons op te nemen. Via e-mail formulieren, e-mailadressen en antwoorden op veelgestelde vragen.

Technische vragen

Heeft u technische vragen over bijvoorbeeld e-mail, uploaden van uw site, Sitebuilder, een cms pakket enz? Kijk dan graag eerst bij de veelgestelde vragen of in de Watsnel University. Vindt u het antwoord niet dan kunt u uiteraard een bericht aan ons sturen door op de onderstaande knop te klikken, het vragen formulier in te vullen en aan onze support afdeling te sturen.

Veel gestelde vragen

Misschien dat uw vraag al tussen de veel gestelde vragen staat en u zelf de oplossing kunt vinden. Zo niet, dan helpen wij u uiteraard graag verder via de andere contact mogelijkheden die staan beschreven op deze pagina.

Leer zelf problemen oplossen

In de Watsnel University treft u heel veel instructie video's met verschillende onderwerpen. De meeste video's bestaan uit scherm filmpjes die u uitleggen hoe een bepaald programma werkt. Daarnaast vindt u ook complete instructie video's voor b.v. het maken van websites of het bouwen van een webshop. Watsnel werkt continu aan nieuw materiaal en zal regelmatig via de Blog op deze website nieuwe instructie filmpjes aankondigen. Veel succes!

Ons Faxnummer

Ons faxnummer is +31 511 82 02 16