Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Kan iedereen een eigen site maken?

Categorie: Sitebuilder

Ja, een eigen site maken is zeer eenvoudig! Het is wel belangrijk vooraf te bepalen wat voor informatie u op de website wilt plaatsen. Het maken van blogs vereist bijvoorbeeld een andere aanpak dan een online fotoboek.

Wat voor site u ook wilt maken, Watsnel.nl biedt perfecte oplossingen bij al haar webhosting pakketten. Voor veel soorten websites kunt u gebruik maken van Sitebuilder; Voor een weblog kunt u beter Wordpress gebruiken; En voor online fotoalbums kunt u onder andere kiezen uit Gallery en Coppermine.

In het verleden diende men bij het bouwen van een eigen site HTML kennis te hebben. Alhoewel het grootste gedeelte van het internet nog steeds in deze opmaaktaal is geschreven, hoeft niemand deze meer uit zijn hoofd te kennen. Diverse tools kunnen u helpen om eenvoudig eigen sites te maken. Deze tonen visueel hoe uw website eruit gaat zien, maar schrijven automatisch de benodigde HTML code voor u. Doordat wij bij al onze pakketten Sitebuilder meeleveren hoeft u zelfs uw eigen site niet meer te programmeren. U kiest uit een van de honderden bijgeleverde templates een ontwerp dat bij u past en kunt deze vervolgens geheel naar eigen hand zetten.

Wat moet u kunnen?
Voor het bouwen van standaard websites dient u enige ervaring te hebben in het bedienen van bijvoorbeeld Windows. Dit is namelijk vergelijkbaar met de klik en klaar systemen waar onze hostingpakketten gebruik van maken. Wanneer u bepaalde dingen in Sitebuilder niet snapt kunt u de hulpfilmpjes op onze website bekijken. Wanneer u een uitgebreide website wilt bouwen, kunt u het beste kijken welke standaard applicatie het beste aansluit bij uw wensen. Naast de grote diversiteit van de meegeleverde applicaties zijn de hostingpakketten geschikt voor enorm veel applicaties die u zo van het internet kunt halen of u laat deze op maat voor uw site maken.

Onder onze klanten bevinden zich zowel kinderen die een eigen site maken over hun huisdier als senioren die informatie over hun stamboom tonen op hun website. Voor zover wij kunnen zien kan iedereen dus een eigen site maken.