Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Hoe kunnen jullie zo goedkoop hosting diensten aanbieden?

Categorie: Hosting

Wij kunnen goedkoop hosting leveren door onze kosten zoveel mogelijk te beperken. Mede dankzij een goede automatisering wordt menselijk handelen tot een minimum beperkt. Wij maken deel uit van een grote hosting onderneming waardoor dingen als domeinnamen zeer groot worden ingekocht. Ook zijn marges op de producten bewust klein gehouden.

Dat goedkope hosting niet hoeft te betekenen dat de kwaliteit daaronder moet lijden bewijzen onze diensten. Alle pakketten staan op goed beveiligde servers met top kwaliteit hardware. Deze staan in verbinding met een zeer snelle verbinding naar het internet (de snelle ping tijden naar onze servers bewijzen dit). Het datacenter in Amsterdam waar onze servers worden gehuisvest is voorzien van uitgebreide noodstroom voorziening, climate control en strenge beveiliging. Vanaf het datacenter lopen zeer snelle verbindingen met de hele wereld en Amsterdam is een van de belangrijkste internet knooppunten van Europa.

Naast kwaliteit krijgt u tevens veel voor uw geld. Kijk maar eens bij de omschrijving van de verschillende pakketten. Bij onze pakketten kunt u ook gebruik maken van diverse extra tools zoals een fotoboek, html editor, gastenboek en nog veel meer.

Waarom zou u meer betalen dan nodig is?