Vragen? Mail ons | Support | Contact

Youtube

Inloggen op Control Panel

Hoe maak ik een eigen webshop met osCommerce?

Categorie: OsCommerce

osCommerce is een perfect programma voor wie een webshop wil maken. Met osCommerce heeft u al snel een eenvoudige basisstructuur voor uw eigen internetshop.

Het enige dat u nodig heeft is een domeinnaam, een server waarop een webserver (bijvoorbeeld Apache), PHP en MySQL zijn geïnstalleerd en de osCommerce-software. Ervaring met html is niet nodig, want het programma werkt met pictogrammen die u gemakkelijk door het proces heen leiden.

Hier vindt u enkele goede tutorials die u helpen om een professionele webshop te bouwen met osCommerce: http://bestwebdesignz.com/tips/oscommerce/oscommerce-tutorial/ en http://oscart.seiretto.com/basic_oscommerce_tutorial.html

De meestgebruikte online betaaloplossingen van ChronoPay, TrustCommerce, SecPay, iPayment en PayPal worden automatisch door osCommerce ondersteund. Andere betaalmodulen zoals bijvoorbeeld iDeal zijn ook toe te voegen.

Met Mijn Website osCommerce krijgt u het osCommerce programma waarmee uw eigen webwinkel kunt ontwerpen en de webhosting voor uw online shop.

Meer informatie